Organik Takipçili sosyal Medya Hesabı Satın Almak Önemli Mi?

Organik Takipçili sosyal Medya Hesabı Satın Almak Önemli Mi?


Sosyal medya üzerinde bir şeyler elde edebilmek için belirli bir takipçi hedefine ulaşmış olmanız gerekmekte. Özellikle Instagram üzerinden sponsorlu paylaşımlar yapabilmek için “Yukarı Kaydır  özelliğinizin açık olması daha kolay sponsor bulmanıza olanak sağlayacaktır.

Hali hazırda takipçi hedeflerini aşmış olan Sosyal medya hesapları satın alarak sponsorluk yolunda hızlı adımlar atabilirsiniz. Sosyal medya hesabı satın alırken sadece takipçi sayısına odaklanmamalı. Söz konusu takipçilerinin ne kadarının Organik olduğuna da dikkat etmeniz gerekmekte.

Organik takipçili hesaplar sayesinde sosyal medya uygulamaları üzerinden “Shadow Ban” yemeden paylaşımlar yapabilir ve gönderilerinizin oldukça fazla kişilere ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Organik Takipçi Ne Demek?

Hızlı ve güvenli sosyal medya hesabı satın almak isteyenlerin en merak ettiği konu Organik takipçi sorusudur. Söz konusu Organik takipçi takıntısına hak vermemiz gerekiyor. Piyasada bulunan bazı sosyal medya hesapları bot hesaplar oldukları gerekçesi ile satın alan kişilere faydadan çok zarar vermekte.

Organik takipçili sosyal medya hesapları takipçileri bot olmayan hesaplardır. Bot olmamalarının yanı sıra aktiflik de sergilemektedir. Organik şekilde büyümüş bir hesap alacaksanız veya hesaplarınızı organik şekilde büyütecekseniz. Reklam vermeden, paylaşım yaptıkça insanların akış üzerinden takip etmelerini beklemeniz gerekmekte.

Akış üzerinden gelecek olan takipçiler organik takipçi olarak nitelendirilmekte. Söz konusu takipçi kitlesi o kadar önemlidir ki reklam verilerek elde edilenlerin yanında daha fazla fayda sağlamaktadır.

Organik Takipçili Hesap Satın Almak Güvenilir Mi?

Sosyal medya hesabı satın almak isteyenlerin güven konusunda çektiği sorunları anlayabiliyoruz. Piyasa üzerinde bulunan pek çok sosyal medya satış hizmetinde sunulan Organik takipçili hesapların içerisinde organik takipçi oranını oldukça düşük bir şekilde içeriyor olmasıdır.

Söz konusu hesapları satın alırken satın aldığınız web sitesini iyice araştırmalı ve daha önceden yaptıkları işlere bakmanız gerekmekte. Organik hesap olarak nitelendirilen hesapların testlerinin yapılarak satış raflarına konulduğundan emin olduktan sonra içiniz rahat bir şekilde satın alım işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Organik takipçi satın alma işleminden sonra paylaşımlarınıza gelecek olan etkileşim oranı da size bağlıdır. Söz konusu paylaşımlarınızı kullanıcılara hitap edecek şekilde paylaşmanız durumunda yüksek etkileşim oranına sahip olabilirsiniz.


Organik Hesap Aldım Ancak Etkileşim Yok? Neden?



Organik hesap mantığına bakılacak olursa. Takipçilerinin hileler üzerinden elde edilmemesidir. Bu nedenle hesaplarınız sosyal medya algoritması tarafından banlanmayacak ve keşfete düşme şansı bulunacaktır.

Her ne kadar Organik hesap satın alma işlemi yapmış olsanız da etkileşim oranında düşüklükler görülebilmekte. Bunun nedenleri şunlar olabilir;

           ·        Kullanıcılara hitap eden paylaşımlar yapmıyor olabilirsiniz.

           ·        Kullanıcıların önüne çıkabilecek kadar fazla paylaşım yapmıyor olabilirsiniz.

           ·        Paylaşımlarınız günlük trendlerden uzak kalmış olabilir.

·        Takipçi analizi yapmadan sosyal medya hesabı yönetmeye çalışıyor olabilirsiniz.

Söz konusu maddelere dikkat etmeye başladıktan sonra Organik hesabınızda etkileşim oranında artık görme ihtimaliniz de artacaktır.

Etkileşim Oranını Arttırmak İçin Ne Yapmak Gerekiyor?

Yüksek etkileşimli sosyal medya hesabı satın alarak bu aşamalardan direkt olarak kurtulma ihtimaliniz bulunmakta. Ancak sosyal medya hesabı satın almış olsanız bile gelecek olan etkileşimler bir yere kadar.

Bu aşamalardan sonra hesabınız içerisinde etkileşimi kendiniz sağlamalısınız. Paylaşımlarınızın altında kullanıcılara sorular sorabilir, onlardan cevap alabilir veya aralarında tartışmalarını sağlayacak konulara değinebilirsiniz.

Her ne kadar garip görünse de insanların sohbet etmesini sağlayabilirseniz hesabınız sosyal medya algoritmalarına göre en sevilen hesaplardan birisi olma yolunda hızlı adımlar ile ilerlemeye başlayacaktır.

Sadece paylaşım açıklamalarında değil direkt olarak paylaşımlarınız ile de bunları sağlayabilirsiniz. Buna örnek olarak fiyat bilgisini sadece DM üzerinden vermek veya kişilere yaşadıkları şehirleri sormayı örnek olarak gösterebiliriz.