Sosyal Medya Hızlı Hesap Büyütme Hesap Satın Al

Sosyal Medya Hızlı Hesap Büyütme Hesap Satın Al


Sosyal Medya Hızlı Hesap Büyütme Hesap Satın Al



Sosyal medya da hızlı şekilde gelişmek hızlı şekilde büyümek istiyorsanız atmanız gereken bazı adımlar bulunmakta. Bunlardan en basiti Organik takipçili sosyal medya hesabı satın almak olarak bilinmekte. Organik takipçili ve etkileşimi yüksek hesaplar sayesinde sosyal medya üzerinde hızlı bir şekilde yükseliş yakalayabilirsiniz.

Organik takipçili hesaplar satın almak ile iş bitmiyor. Bir de paylaşım kısmı bulunmakta. Hali hazırda takipçi sayısı yüksek olarak aldığınız sosyal medya hesaplarına etkileşim kazandırmalı ve sürekliliğini korumanız gerekmekte. Kullandığınız sosyal medya hesaplarının platformu asla fark etmeksizin düzen büyümeniz konusundaki en büyük etkendir.

Instagram, Youtube, Facebook, Tiktok, Twitter ve daha pek çok sosyal medya uygulamasının algoritması düzenli paylaşımlara ve dikkat çekici içeriklere önem göstermekte.

Düzenli İçerikler ve Dikkat Çekici İçerikler İle Hızlı Büyüme

Sosyal medya hesabı satın almak sosyal medya üzerinden iş yapacak kişiler için oldukça büyük bir getiri sağlamakta. Hali hazırda içerisinde Organik şekilde getirilmiş takipçiler bulunuyorken etkileşim oranınızın da arttığı zaman işlerinizde ciddi artışlar yakalayabilirsiniz.

Yüksek etkileşim yakalayabilmek için sosyal medya hesabınıza önem vermeniz gerekmekte. Sosyal medya hesabınıza verdiğiniz öneme karşın algoritma tarafından ödüllendirileceksinizdir. Her gün veya iki günde bir paylaşım yaparak ilk bir ay boyunca karşılık beklemeden paylaşımlarınıza devam etmeniz gerekmekte.

Söz konusu süreç sonrasında algoritma tarafından ödüllendirilmeye başlanacaksınız. Paylaşımlarınız farklı kişilere ve bunun yanı sıra hali hazırda hesabınızda bulunan takipçilerinize gösterilecektir.

Etkileşim oranı düşük olan sosyal medya hesaplarında kendi yakın arkadaşlarına dahil paylaşımlar gösterilme konusunda sorunlar yaşanabilmekte.

Hesap Satın Alarak Sosyal Medyada Yükselmek

Sosyal medya da son zamanlarda yükseliş yakalamış olan kişilerin hesap satın almış oldukları oldukça aşikar. Hali hazırda organik olarak takipçileri bulunan ve etkileşim oranı yüksek olan hesaplar sayesinde potansiyelinizi en yüksek şekilde kullanabilirsiniz.

Sosyal medya fenomenleri içeriklerini hazırladıktan sonra hesap satın almak sureti ile paylaşımlarına başlıyorlar. Yüksek takipçili hesaplara sahip olmaları nedeni ile yükseliş konusunda da şansları oldukça yüksek oluyor. Özellikle kendi hitap ettikleri alanlara göre yüksek takipçili hesap satın alan kişiler cinsiyet oranına göre paylaşımlarda bulunabiliyor.

Kadın ürünleri satan bir kişi Yüksek kadın takipçili hesaplar satın alarak ürünlerini direkt olarak potansiyel kitlelerine yönlendirebilmekte. Aynı şekilde, Erkeklere hitap eden ürünleri satan kişiler. Yüksek erkek takipçili hesaplar satın alarak ürünlerini potansiyel kitlelerine ulaştırabiliyorlar.


Shadow Ban Olmayan Hesap Satın Al

Shadow Ban sosyal medya üzerinde yükselmenize en büyük engel olabilir. Shadow ban diğer adı ile gizli ban nedeni ile paylaşımlarınız başta takipçilerinize olmak üzere keşfete  dahil düşmemekte. Söz konusu sorun nedeni ile de yükselme oranınızın neredeyse durmuş hale geliyor.

Shadow Ban olmayan hesap satın almak yaşayacağınız sorunların önünde geçecektir. Sorunsuz bir şekilde kullanabileceğiniz hesap ile paylaşımlarınızı istediğiniz kitlelere anında ulaştırabilirsiniz. Satın aldığınız hesaplarda yaptığınız yanlış adımlar sonrasında Shadow Ban yeme ihtimaliniz bulunmakta ve bu sorumluluk tamamen sizin kullanımınıza aittir.

Peki, Shadow ban nasıl kaldırılır?

Shadow Ban Nasıl Kaldırılır? Shadow Ban Yedim Ne Yapmalıyım?

Shadow Ban olayından korkmanıza kesinlikle gerek bulunmamakta. Öyle ki, bu ban kurtulabileceğiniz bir ban türüdür. Shadow ban, gizli ban veya gölge banı olarak da nitelendirilen bu Ban türünden kurtulmak için izlemeniz gereken adımlar bu şekilde;

·         Daha önce Botlara kendinizi takip ettirmişseniz söz konusu botları tek tek tespit ederek kaldırmanız gerekmekte.

·         1 Aylık bir süreç boyunca paylaşım yapmadan hesabınızı sadece bekletmeniz gerekmekte, aktiflik sağlamamalı sadece beklemelisiniz.

·         Hesabınızdan gönderilerinizi gizleme şansınız varsa gizleyin ve bu şekilde bekleyin.

·         Daha önceden beğeni botu attığınız paylaşımlarınız varsa hepsini silin ve bir aylık süreç boyunca hiçbir şekilde etkileşimde bulunmayın.

Bu aşamadan sonra paylaşım yaparak veya Shadow Ban test uygulamaları üzerinden Shadow Ban durumunuzu kontrol ederek kalkıp kalmadığına bakabilir, kalkması durumda paylaşımlarınıza devam edebilirsiniz. Söz konusu ban kalkması 1 aylık süreçten daha ileri gitme ihtimaline de sahiptir.