Sosyal Medya Hesabı Satarak Para Kazanmak

Sosyal Medya Hesabı Satarak Para Kazanmak


Sosyal medya üzerinden para kazanma konusunda atabileceğiniz pek çok adım bulunmakta. Sosyal medya hesabınızı geliştirerek sponsorluklar alabilir ve bunun üzerinden para kazanabilirsiniz. Bunların yanı sıra sosyal medya hesapları geliştirip satarak anında oldukça fazla paralar kazanabilirsiniz.

Organik olarak geliştireceğiniz sosyal medya hesaplarında karşı satın alım ilgisinin oldukça yüksek olduğundan emin olabilirsiniz. Organik ve etkileşim oranı yüksek olan hesapları sosyal medya hesap satış web siteleri üzerinde yayınlayarak satışının ardından anında hesabınıza paranızı alabilirsiniz.

İşlemler o kadar kolay ki tek yapmanız gereken sipariş sonrasında hesabı teslim etmek, sonrasında oturun ve paranızın gelmesini bekleyin.

Sosyal Medya Hesabı Satmak Güvenilir Mi?

Sosyal medya hesabı satarken hesaplarınızın güvenliğine oldukça dikkat etmeniz gerekmekte. Özellikle satış sonrasında ödemelerin gelebilmesi için seçtiğiniz web sitelerinin önemi oldukça büyük.

Web sitemiz üzerinden yapacağınız satışlar sonrasında hesaplarınıza ücretleriniz direkt olarak geçebilmekte.  İlan sayfanıza hesabınızın bilgilerini girdikten sonra yapılan kontrol sonrasında satışa çıkartılacaktır. Bu aşamadan sonra satın alım sonrasında hesabınıza karşın gelecek olan maili beklemeniz gerekmekte.

Söz konusu mail sonrasında hesap bilgilerinizi iletmeniz durumunda hesap satış işlemi gerçekleştirilecektir.

Satın Alan ve Satana En Güvenli Adres

Sosyal ­medya hesabı satan veya Sosyal medya hesabı satın alan kişiler için gerekli güvenlikleri sağlayan web sitemiz. Hem satın alan hem de satarak para kazanmaya çalışan kişilerin haklarını en iyi şekilde göz etmektedir.

Sosyal medya satışlarını her web sitesi üzerinden yapmamanız gerekmekte. Söz konusu işlemler sonrasında hem hesabınızdan olabilir hem de ödemelerinizi alma konusunda sorunlar çekebilirsiniz. Organik takipçili hesap satışı yaparak para kazanma konusunda atacağınız adımlar sadece sizin için değil hesabı satın alanlar için de önemlidir.

Sosyal medya hesabı satarken müşterilerden daha iyi bir geri dönüş alabilmek için hesaplarınızda takipçi hilesi yapmamanız gerekmektedir. Söz konusu hesap satış işlemleri sırasında hesaplar içerisinde bot takipçi bulunan kişiler müşteriler tarafından alacağı düşük yorumlar sonrasında hesap satış oranında düşüklükler yaşayabilirler.

Sosyal Medya Sponsorluğa Hazır Hesap Satışı


Sosyal medya üzerinden para kazanmak isteyen kişilerin hesap satışı yapabileceği gibi hesap satın alımı yaparak sponsorluk tekliflerinden de para kazanma ihtimalleri de bulunmakta.

Organik olarak geliştirilmiş olan hesapları satın alarak para kazanma konusunda adım atan kişiler aldıkları etkileşim oranları sayesinde küçük hesaplara sponsorluk vererek reklam ücreti ödeyen firmalar ile anlaşma sağlayabilirler.

Organik hesap satın alımı sonrasında etkileşim oranlarınızı diri tutarak sponsorluk maillerini hemen alabilirsiniz. Sadece para kazanma konusunda değil kısa sürede ünlü olmak. Kısa sürede kitle elde etmek isteyenler de hesap satış sitesinden hesap satın alımı yapabilirler.

Sosyal medya üzerinde bir anda ünlü olarak insanları şaşırtmanız an meselesi. Son zamanlarda karşınıza aniden çıkan kişilerin nasıl bu kadar takipçi sayısına ulaştığını biraz olsun anlamış olabilirsiniz.

Bir Anda Ünlü Olmak İsteyenler İçin Organik Takipçili Hesap Satışı

Aklınızda üretebileceğiniz en iyi içerik fikirleri bulunuyor ancak takipçi kitleniz olmadığı için söz konusu içeriklerinizin havada kalacağını mı düşünüyorsunuz?

Bu durumda organik takipçili ve etkileşim oranı yüksek olan hesaplardan satın alarak içeriklerinizi gönül rahatlığı ile paylaşabilir hak ettikleri etkileşimi almasını sağlayabilirsiniz. Etkileşim oranları yüksek olan hesapları satın aldıktan sonra sadece potansiyel içeriklerinizi üretmekle kalmayacak.

Kitlenizi geliştirmeye devam edebilecek, adınızı duyurma konusunda önemli adımlar atabileceksiniz. Shadow Ban durumlarında olmayan hesapların satışı sayesinde keşfete düşme konusunda da içinizde ekstra şüpheler olmayacaktı